Meer artikelen
Bed en Breakfast;  niks fast relax

Bed en Breakfast; niks fast relax

Bed en Breakfast is helemaal in. Bij ons zal je zelf aan de slag moeten. Maar wat is er nu leuker ?  Het verschil tussen Bed en Breakfast en ons vakantiehuis is eigenlijk erg klein, maar toch ook weer groot.

Wat is er nu leuker dan na het opstaan even een stukje te gaan wandelen (700 meter) naar bakker Pots voor een vers broodje. Je kunt natuurlijk ook naar de Aldi. Als je een hond hebt is het een heerlijke  ochtend , even uitlaten, wandeling. De hond moet bij  de bakker en bij de Aldi wel even buiten blijven, maar dat kan in Annen. Lekker even een frisse neus gehaald, de geur van versgebakken brood en dan een heerlijk ontbijt in je eigen huis. In alle rust, niks “fast” en zonder enige drukte van anderen. Kijk dat is een lekker begin van de dag. Daarna  een lekkere dag genieten in de natuur., of naar de stad natuurlijk.
Bij terugkomst lekker relaxen, en als je zin hebt je eigen potje koken. Dat kan in een bed en breakfast weer niet natuurlijk.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 15-07-2021 / Copyright © Brink's Kottie