Huisregels

Van harte welkom in vakantiewoning Brink’s Kottie
Dit huisreglement geeft u een aanwijzing hoe wij het liefst zien dat u met de vakantiewoning en de
inventaris omgaat.
We hebben enkele regels ingesteld. En wij hopen dat u zich hierin kunt vinden. Wanneer u zich
hieraan houdt, helpt u ons om, ook in de toekomst, een zo groot mogelijke service te bieden aan u en
andere gasten.
Dit huisreglement is bedoeld om u een prettig en probleemloos verblijf te bezorgen. Het bevat onder
meer informatie over telefoonnummers van artsen, brandweer, politie en beheerder, alsook inlichtingen over de streek.
Wij vragen u aan een aantal huisregels te houden, die wij voor u hebben opgesomd.
Wij wensen u een fijn verblijf toe!


Tips en regels
Inrichting  1. Wilt u de meubels niet verplaatsen tussen de verschillende kamers. Dit kan onnodige schade en slijtage van meubels en muren tot gevolg hebben.

  2. Buiten staat comfortabel tuinmeubilair. Wij vragen u dan ook het meubilair van de binneninrichting niet naar buiten te verplaatsen. Dit geldt ook voor televisie en radio.Natuurlijk kan u gezellig buiten eten en gebruik maken van serviesgoed en bestek.

  3. Gelieve het hekwerk binnen niet te openen, Voor het overige mag u gebruik maken van alle zaken die zich in de vakantiewoning bevinden of erbij horen. In alle kasten en lades vindt u overzichtelijke lijstjes die u helpen uw gerief te vinden en ook weer terug te plaatsen.

  4. Wij vragen u om zorgzaam om te gaan met de huis en inboedel, zodat ook toekomstige gasten kunnen genieten van deze mooie plek.

  5. Gebruik enkel en altijd het linnengoed waarmee de bedden bij aankomst zijn opgedekt. Mocht u dit nalaten, dan kunnen u de reinigingskosten van kussen, dekbedden en matrassen in rekening worden gebracht.

  6. Het bedlinnen en bad linnen van Brink’s Kottie wordt enkel gewassen door de eigenaar.

  7. Wenst u dat tijdens uw verblijf het bedlinnen en/of bad linnen vervangen wordt, geef ons dan een seintje. Dit doen wij graag voor u volgens de tarieven op onze website

  8. Ovens, koelkast en magnetron worden door de huurder netjes en gereinigd achtergelaten.

  9. Bij vertrek dient alle vaat gedaan te zijn. ok vragen wij de vaatwasmachine te ledigen en alles terug te plaatsen in de kasten.

  10. Vergeet niet uw meegebrachte voedingswaren op te ruimen of mee te nemen.


Eco vriendelijk
11. Omdat elektriciteit, gas en water beperkt bij de huur zijn inbegrepen, vragen wij onze gasten om als een goede huismoeder of huisvader hiermee om te gaan.
12. Denk erom als u het vakantiehuis verlaat tussentijds of bij vertrek, dat u deuren en ramen steeds zorgvuldig sluit.
13. in de vuilbak met groene deksel alleen groenafval, met het oranje deksel plasrtic, met het grijze deksel restafval.


Leefregels
14. je mag niet roken in vakantiewoning. Wanneer je in de tuin rookt, gelieve de peukjes in de daarvoor voorziene asbak buiten te gooien.
15. Een huisdier is toegestaan, voor meerdere huisdieren moet je eerst toestemming vragen.
16. Respecteer de aanplantingen in de tuin. Stook geen vuurtje in de tuin. Het opzetten van tenten of windschermen mag niet


Schade
17. Informeer ons zo snel mogelijk en binnen de 12 uur bij vermissing van voorwerpen uit de inventaris. Laat ons weten als je hulp nodig hebt . Ons telefoonnummer is in de vakantiewoning aanwezig. Zo kunnen we eventuele onvolkomenheden snel oplossen. Ook staan wij bij vragen over het huis of over uitstapjes tot uw beschikking voor informatie.
18. Niemand zal moedwillig iets beschadigen in de woning. Toch kan het iedereen overkomen dat er iets stuk gaat. Wij stellen het zeer op prijs als u ons eventuele schade snel meldt, zodat we dit niet pas na uw vertrek ontdekken. Het huis wordt op gebreken en ontbrekende zaken gecontroleerd voordat nieuwe gasten arriveren, want ook zij moeten van een comfortabele vakantie kunnen genieten.
19. De huurders zijn aansprakelijk voor schade die door hen, medehuurders of gasten is ontstaan. Kosten voor deze toegebrachte schade worden in mindering gebracht van de borg.
20. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor ongevallen in en buiten de vakantiewoning, diefstal, verlies of schade tijdens of ten gevolge van uw verblijf in ons vakantiehuis.
21. De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het vakantiehuis, de tuin en de inrichting (binnen en buiten) daarvan, als dit het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf of van derden die zich met uw toestemming in het huis bevinden.
Een hele fijne vakantie toegewenst.
Wil en Alfred Brink


Bij aankomst en vertrek
Aankomstdag

De sleutel van de voordeur wordt u gegeven door de beheerder. Hij wijst u tevens op dit reglement en zal u wegwijs maken.

Login en wachtwoord van Wifi staat hieronder aangegeven

Op de dag van aankomst staat het huis vanaf 15h00 tot uw beschikking.


Vertrekdag


o Bij vertrek vragen wij 1 uur voor vertrek de beheerder te bellen en af te spreken wanneer u vertrekt. Wij verzoeken u het huis te verlaten voor 11h00.

o Kunt u de volgende punten nakijken voor u vertrekt?
o Zijn ramen en deuren zorgvuldig gesloten?
o Het bedlinnen mag op de bedden blijven. Het bad linnen in de badkamers. Het keukenlinnen op de vloer, in de badkamer. Dit om de controle door de verhuurder mogelijk te maken
o Is de vaat gereinigd en de vaatwasser leeg?
o Hebt u alles teruggeplaatst in de juiste kasten volgens de inventarislijstjes?
o Is het huis veegschoon?
o Zijn koelkast, diepvries en magnetron leeg en gereinigd?
o Hebt u de vuilbakken geledigd?
o Geen zwerfpapiertjes of sigaretten peuken.
o Bent u niet vergeten etenswaren en persoonlijke huishoudartikelen mee te nemen?
o Wilt u eventueel gebroken voorwerpen en schade melden aan de eigenaar?