Privacystatement

Privacyverklaring
Wij zijn ons ervan bewust dat U vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.
Wij leggen hier uit welke gegevens we verzamelen als je onze website bezoekt, je bij ons reserveert, onze FB pagina bezoekt of ons een email stuurt. Ook leggen we je uit waarom we deze gegevens verzamelen en wat Uj daar zelf aan hebt als gebruiker.
Dit privacybeleid is van toepassing op alle diensten van Brink’s Kottie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.
Brink’s Kottie respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt ervoor voor dat de persoonlijke informatie die Uj ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Dit alles op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Ons gebruik van verzamelde gegevens
Wanneer U zich aanmeldt voor één van onze diensten, vragen we jou om U uw persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen een beveiligde server van een derde partij waar Brink’s Kottie mee samenwerkt.
Wij kunnen, indien nodig, de volgende gegevens van U verwerken: • voor- en achternaam

 • adresgegevens

 • telefoonnummer

 • e-mailadres

 • geboortedatum

 • IP-adres
  Beveiliging
  Om de persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen hebben wij passende maatregelen genomen om misbruik, verlies onbevoegde toegang en onrechtmatige verwerking tegen te gaan. Onze website is hierdoor onder andere SSL beveiligd.
  Communicatie
  Wanneer U een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en verzoeken te beantwoorden. Wij zullen deze gegevens natuurlijk nooit combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.
  Google analytics
  Brink’s Kottie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
  De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uwcomputer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U kunt ook het privacybeleid van Google Analytics lezen .Wij hebben hier geen invloed op en we hebben ook geen toestemming gegeven aan Google om de via Brink’s Kottie verkregen Analytics-informatie aan te passen of te gebruiken voor andere Google-diensten. Voor onze emailmarketing verzamelen wij de gegevens in ActiveCampaign. Deze autoresponder heeft op hun eigen website een privacybeleid staan.
  Doeleinden
  We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren toestemming hiervoor hebben gekregen.
  Derden
  De informatie wordt NOOIT met derden gedeeld. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.
  Veranderingen
  Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.
  HOE LANG WORDEN PERSOONSGEGEVENS BEWAARD?
  Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verkregen, tenzij wij wettelijk verplicht zijn deze gegevens langer te bewaren.
  De AVG geeft individuen verschillende rechten om hun privacy te waarborgen:
  Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.
  Vragen en feedback
  Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en we nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je de indruk hebt dat gegevens niet goed beveiligd zijn of als er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door Brink’s Kottie verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op