Meer artikelen
Benzine duur ? Ga toch fietsen

Benzine duur ? Ga toch fietsen

De energieprijzen stijgen zeker die van brandstof. Denk eens anders. Ga minder ver met de auto en ga eens naar Annen in Drenthe. Vanaf Amsterdam is de Ardèche ongeveer 1.000 kilometer, kun in een dagje sturen doen. Je bent echter wel gauw € 350,- tot € 400.- aan benzine en tol kwijt.

Annen is 200 kilometer en je bent er binnen twee uur. Dat scheelt al gauw € 300,-. Kun je leuke dingen voor doen. Als je geen fietsen hebt, huur je voor het verschil twee elektrische fietsen in het dorp bij Roossien. Wil j een gewone fiets met versnelling ben voor de helft klaar. Als je al fietsen hebt neem je ze mee en ga lekker fietsen in Drenthe.

Binnen 100 meter van ons Kottie is fietsknooppunt 90. Met de Fietsknooppunt planner (Planner voor routes met fietsknooppunten Https://www.fietsknoop.planner.nl) ) maak je een route die je kunt downloaden naar je telefoon. Zo kun je eenvoudig een route uitzetten die precies aansluit op jouw wensen.

Dagje niet fietsen en naar de “Stad”

De rechtstreekse bus naar het centrum van Groningen is binnen 100 meter loopafstand. De bus naar Assen vertrekt daar ook.


Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag. Of lees verder met , of ga naar het overzicht van alle artikelen.

Gepubliceerd 29-03-2022 / Copyright © Brink's Kottie