Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Je fietst vanuit ons huis door heel Drenthe met de fietsknooppunten

Je fietst vanuit ons huis door heel Drenthe met de fietsknooppunten

Drenthe staat bekend om de vele fietsroutes. Het fietsknooppuntensysteem is ideaal wanneer je zelf je eigen route en het aantal kilometers wilt samenstellen. Je komt met de knooppunten op de mooiste plekjes, want ook de ANWB bewegwijzerde themaroutes zijn opgenomen in het fietsknooppuntensysteem. Met maar liefst 500 informatiepanelen en 20.000 routebordjes kun je Drenthe op de fiets gemakkelijk verkennen. En onderweg heb je alle tijd om volop te genieten van de prachtige natuur waar je doorheen fietst.

Online routeplanner

Via knooppuntkaartjes of een online routeplanner stel je eenvoudig je eigen fietsroute samen. Er zijn diverse websites waarop je je een online routeplanner kunt vinden, bijvoorbeeld de website van Fietsknoop, het Landelijk Fietsplatform, route.nl of de ANWB. De routes zijn dubbelzijdig bewegwijzerd. Je kunt dus in twee richtingen fietsen, van knooppunt naar knooppunt via de genummerde borden. 

Hoe werkt het knooppuntensysteem?

Begin bij het knooppunt waar je je fietsroute wilt beginnen. Onthoud het nummer van dit knooppunt, zodat je een rondje kunt maken en daar weer kunt eindigen. Het fietsroutenetwerk is voorzien van herkenbare groen/witte bordjes met het nummer van het knooppunt.

 

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 25-06-2021 / Copyright © Brink's Kottie