Terug naar onze website Beschikbaarheid en direct boeken
Wat kun je in Brinks Kottie verwachten

Wat kun je in Brinks Kottie verwachten

In Brink’s Kottie zul je het volgende aantreffen:

De Gang

Als je de voordeur opent, kom je in de gang. Hier is een toilet en een kapstok om je jassen op  hangen. 

De eet/slaapkamer

De eetkamer was oorspronkelijk het deel van het varkenskot waar de aardappels voor de varkens geweld werden boven het vuur. De schoorsteen is afgesloten en nu is er ruimte voor een kast met ontbijtspullen en daarnaast een plek voor koffers. De eettafel met 4 stoelen, een slaapbank voor twee personen, een hang legkast, een kast met spellen. Naast de hang legkast staat een strijkplank en een sjoelbak. In de spellen kast staat een adapter voor het opladen van je elektronica.

De woonkamer met keuken

Het varkenskot is nu de woonkamer. Hier vind je een tweezitbank, twee fauteuils, bijzettafeltjes en een smartTV met een ruim aanbod van zenders van Ziggo en Netflix. Boven de tweezitsbank hangt een infrarood paneel van een schotse hooglander, die je veel op de Drentse heide vind. Deze geeft heerlijke directe warmt af .

De badkamer

De badkamer is voorzien de een WC, een verwarmd handdoeken rek, een wastafel, een wasmachine en douche. 

De keuken

De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, een koelkast, afwasmachine, afzuigkap, magnetron en een spoelbak met warm en  koud water.
In de kastjes vind je keramische pannen, bestek en alles wat je mag verwachten in een keuken. Omdat je vaak niet alles mee wilt nemen, staan er naast peper en zout, niet alleen standaard kruiden, maar ook een flesje olijfolie, zonnebloemolie en natuurazijn voor je klaar.

De vide

Middels de trap kom je op de vide waar twee boxspring bedden tegen aan elkaar geplaats zijn. 

De Veranda

Middels de openslaande deuren kom je in de tuin en zie je direct de veranda. Hierin een eettafel met stoelen, een houtkachel, een zitbank en een TV monitor met Google Chromecast module.

Voor de Veranda staat de green egg 

De tuin

In de tuin een bank, een “hang ei” en natuurlijk tuinstoelen voor als je in  de zon wilt zitten. De tuin is geheel omheind, zodat een eventuele hond niet weg kan lopen. Pluk gerust verse kruiden uit de tuin of de kas.

Dit is onze eigen website met de scherpste prijs. Klik hier voor onze accommodaties of stel ons persoonlijk een vraag.

Gepubliceerd 09-07-2021 / Copyright © Brink's Kottie